Smažení s hraškou

  1. Avatar
    Nikča Plevová (0 příspěvků) Pondělí 08.05.2017 16:37:04

    Je smažení v hrašce opravdu zdravější? A dá se to jíst? :-)

Řadit podle:
 
  1. Avatar
    Magda (2 příspěvky) Neděle 16.07.2017 12:02:55

    Souhlasím, že je to zdravější. Navíc nemusíme strouhat rohlíky na strouhanku, pokud nemáme kupovanou. Na zahuštění ale používám jiný druh hrašky než na obalování.

  2. Avatar
    Květa (4 příspěvky) Čtvrtek 11.05.2017 13:19:17

    Určitě je to zdravější, obal tolik nenasákne olejem. Hrašku můžete používat také na zahuštění.

Vložit nový příspěvek

Váš e-mail nebude nikde publikován. Povinné položky jsou označené *.



Čísla na obrázku: