Mražená pažitka a petržel

  1. Avatar
    Carl (24 příspěvků) Sobota 17.03.2018 07:28:20

    Ahoj, chci se zeptat, jestli má mražená pažitka a petržel, popřípadě jiná zelenina, stejnou hodnotu, jako když si ji natrháte čerstvou, popřípadě jak mám v zimě pěstovat podobné věci, aniž bych je musel mrazit. :)

Řadit podle:
 
  1. Avatar
    Hello People (7 příspěvků) Pondělí 19.03.2018 09:59:17

    Mražení zeleniny jako je petržel, pažitka, kopr a podobně, tedy vlastně bylinek, je naprosto v pořádku, dokonce se v mnoha případech doporučuje. Většinou nestihnete všechnu koupenou nebo vypěstovanou zeleninu spotřebovat, lépe je ji zamrazit, než nechat uschnout. :) Samozřejmě každé jídlo při zmražení a opětovném rozmrazení na kvalitě ztratí, ale stále je to lepší než usušené bylinky vyhodit. I po rozmrazení bude stále jídlo s něčím zeleým mnohem zdravější než bez použití bylin.

  2. Avatar
    Lenka (9 příspěvků) Neděle 18.03.2018 07:13:24

    Podle mě je v pořádku mražená zelenina tohohle typu. Máme v mrazáku stále zásobu DOMÁCÍ pažitky z léta a je to podle mého stále lepší, než čerstvá, ale kupovaná. :) Ušetříš peníze a máš jisttu, že nejíš nic chemicky postříkaného a tak..

Vložit nový příspěvek

Váš e-mail nebude nikde publikován. Povinné položky jsou označené *.



Čísla na obrázku: