Kdo v dnešní době ještě zavařuje maso? Když ho nakoupím víc, dám ho do mazáku. Dneska není problém koupit čerstvé, tak proč zavařovat.
Kdo v dnešní době ještě zavařuje maso? Když ho nakoupím víc, dám ho do mazáku. Dneska není problém koupit čerstvé, tak proč zavařovat.
Také bych neriskovala. Pokud nakoupím maso, normálně bych ho zavařila v zavařovacím hrnci. Má to vydržet nějakou dobu, tak ať je to zavařené pořádně.
To mi přijde jako úplný nesmysl tohle. Takhle bych s masem neriskovala, vždyť jde o zdraví.
Zaslechla jsem v autobuse, jak si dvě paní povídaly o zavařování masa v mikrovlnné troubě. Bohužel jsem pořádně nerozuměla, ale stejně mi to přišlo divné. Vźdyť maso, zvlášť syrové se musí zavařovat při vysoké teplotě a to nejlépe nadvakrát. Kdyby to šlo, byla by to pecka. Víte někdo, jak na to?