RAW KULIČKY
Když pečete, potřebujete takový kuchyňský přístroj, který vykoná všechnu těžkou práci za vás a zároveň učiní vaše vaření zábavné,snadné a inspirativní.
Získejte kuchyňský robot Ankarsrum - společně dokážete vytvořit zázraky. https://www.ankarsrum.com/
TIPY:
Mixér Ankarsrum je navržen tak, aby vše rozmixoval rychle - v jakémkoliv množství a jak často chcete! https://www.ankarsrum.com/product/blender/
VELIKONOČNÍ DOMÁCÍ BAREVNÉ RAW KULIČKY
Výroba domácích raw kuliček na Velikonoce je zábava pro každého. Použijte spoustu barev a popusťte uzdu své fantazii.
Zde najdete recept na vynikající bezlepkové pralinky, které můžete dochutit tím, co máte nejraději: kokosem, lékořicí, citronem atd.
Recept:
Na množství 25-50 ks budete potřebovat:
- 370 g ovesných vloček
- 200g cukru
- 2 lžíce vanilkového cukru
- 200 g másla
- 75 ml ovesného nápoje
Posyp:
Cukrářský posyp, kokosové vločky nebo volitelně dle fantazie.
Postup:
- Vložte mixovací nádobu na motorovou základnu kuchyňského robotu Ankarsrum.
- Rozmixujte ovesné vločky, cukr a vanilkový cukr.
- Motorovou základnu umístěte do základní polohy, sestavte nerezovou mísu s hnětačem těsta a stěrkou na těsto.
- Šlehejte máslo dokud nebude nadýchané, poté přidejte ovesnou směs z mixéru.
- Vypracujte těsto, vytvarujte kuličky jakékoliv velikosti a obalte v připraveném posypu.
VELIKONOČNÍ DORT
Ankarsrum Assistent Original.
Vařit a péct doma je zábava! https://www.ankarsrum.com/
TIPY:
Obohatit svůj jídelníček ovocem a zeleninou je díky našemu mixéru velice snadné. Máte nedůvěřivé děti? Skvělé! Náš mixér se stane nejlepším přítelem vaší rodiny.
Vice info naleznete zde : https://www.ankarsrum.com/product/blender/
PEČENÝ BEZLEPKOVÝ VELIKONOČNÍ DORT
Lahodný velikonoční dort s bezlepkovým bezé z ořechů. Vyberte si své oblíbené ořechy nebo semínka a rozmixujte je v našem mixéru!
Chtěli byste si na Velikonoce upéct tento skvělý dort?
Recept naleznete zde a na stránkách: https://www.ankarsrum.com/recipe
Recept:
Na korpus budete potřebovat:
- 50 g lískových ořechů
- 50 g vlašských ořechů
- 50 g pekanových ořechů
- 50 g sladkých mandlí
- 6 vaječných bílků
- 1 g jablečného octa
- 200 g cukru
- 100g hořké čokolády
- Máslo pro zahřátí na pánvi
Na malinovou pěnu budete potřebovat:
- 250 g mražených malin
- 100 g želírovacího cukru
- 1⁄2 lžičky vanilkového cukru
- 300 ml smetany
Na citronový krém budete potřebovat:
- 4 žloutky
- 100 g cukru
- 100 ml smetany
- 75 ml citronové šťávy
- 100 g másla
Na polevu budete potřebovat:
- 200 ml smetany
- 1 polévkovou lžíci malinového pyré
- Bonbóny, ovoce, maliny, borůvky..
Postup
Dort:
- Troubu předehřejte na 100°C (horký vzduch)
- Na pečící papír nakreslete tři kruhy o průměru asi 20 cm a namažte je máslem.
- Vložte mixovací nádobu na motorovou základnu kuchyňského robotu Ankarsrum.
- Přidejte ořechy a rozmixujte do hladka.
- Sestavte plastovou šlehací nádobu s balónovými metlami a umístěte na motorovou základnu.
- Z vaječných bílků vyšlehejte sníh. Přidejte ocet a trochu cukru, šlehejte dokud směs nebude bílá.
- Pomalu přidávejte další cukr, dokud nebudete mít lesklou hmotu.
- Přidejte ořechy a šlehejte vysokou rychlostí, dokud se vše nesmíchá.
- Bezé rovnoměrně rozprostřete do připravených kruhů. Pečte 1 ½ hodiny bez otevření trouby.Pak otevřete troubu a zkontrolujte, zda je bezé upečené, pokud ne, ještě ho chvíli ponechejtev troubě. Vypněte žár a nechte bezé korpus vychladnout spolu s troubou.
- Vystydlé bezé opatrně sejměte z pečícího papíru.
- Roztavte čokoládu a potřete jednu stranu všech bezé korpusů, následně vložte do lednice.
- Pro zajištění stability použijte kulatou formu, do které vložíte vždy jeden korpus. Hrany obaltepečícím papírem.
Malinová pěna:
- Vložte mixovací nádobu na motorovou základnu kuchyňského robotu Ankarsrum.
- Přidejte maliny a rozmixujte je, následně směs přefiltrujte přes sítko.
- Jednu polévkovou lžíci malinového pyré uchovejte na vrchní polevu.
- Vložte malinovou směs a vanilkový cukr do hrnce a smíchejte s želírovacím cukrem. Za stáléhomíchání povařte, poté stáhněte z plotny a nechte vychladnout.
- Sestavte plastovou šlehací nádobu s balónovými metlami a umístěte na motorovou základnu.
- Ušlehejte smetanu a přidejte studené pyré.
- Malinovou pěnu natřete na první korpus, vložte do lednice a nechte několik hodin odležet.
Citronový krém:
- Všechny ingredienci kromě másla smíchejte na pánvi
- Zahřívejte dokud krém nezhoustne, nemusí vařit.
- Položte pánev stranou a přidejte máslo. Nechte vychladnout.
- Na malinovou pěnu položte další korpus a z vrchu jej potřete citronovým krémem.Nechte v lednici několik hodin.
Poleva:
- Sestavte plastovou šlehací nádobu s balónovými metlami a umístěte na motorovouzákladnu.
- Ušlehejte smetanu a malinové pyré a šlehejte dokud směs neztuhne.
- Hotový krém rovnoměrně rozetřete na dort.
- Ozdobte ovocem, bonbóny nebo čím máte rádi.
VELIKONOČNÍ DOBROTY
Svolejte celou rodinu a upečte si spolu velikonoční dobroty. S kuchyňským robotem Ankarsrum je pečení zábavné a snadné!
Inspirujte se našimi recepty. https://www.ankarsrum.com/recipe/
TIPY:
Namíchejte si osvěžující koktejl v horkém dni, připravte si barevné velikonoční nápoje nebo si nasekejte čokoládu na vaše koláčky - s našim mixérem vše hravě zvládnete. A mnoho dalších věcí!
Zkuste s námi tento jednoduchý recept na kokosové smoothie s mangem: https://www.ankarsrum.com/recipe
LAHODNÉ KOKOSOVÉ SMOOTHIE S MANGEM
Recept:
Budete potřebovat:
- 1 plechovku kokosového mléka (EKO) (400 ml)
- 225 g mraženého manga
- 27 g rakytníku
- 1⁄2 - 1 lžíce tekutého medu
Postup:
- Vložte mixovací nádobu na motorovou základnu kuchyňského robotu Ankarsrum.
- Do nádoby nalijte kokosové mléko, přidejte mango a rakytník a mixujte dokud není směs hladká. Ochutnejte a podle potřeby přidejte trochu medu.
- Nalijte do sklenic a vychutnejte si skvělou chuť!
VELIKONOČNÍ DOMÁCÍ ČERVENÉ VAFLE
Domácí vafle jsou díky našemu mixéru tak snadné a lahodné! Přidejte do těsta trochu červené řepy, získáte tak krásnou velikonoční barvu a skvělou chuť.
Recept naleznete níže a na webu: https://www.ankarsrum.com/recipe/
Recept:
Na výrobu 8-12 ks budete potřebovat:
- 150 g řepy
- 50 g másla
- 400 ml mléka
- 1 vejce
- 210 g špaldové mouky
- 3 lžičky prášku do pečiva
- 1 lžičku třtinového cukru
- 1 lžičku soli
Postup:
- Řepu oloupejte a nakrájejte na malé kousky. Vložte kousky do hrnce, zalijte vodou a vařtedo měkka, asi 10-15 minut.
- Vložte mixovací nádobu na motorovou základnu kuchyňského robotu Ankarsrum.
- Uvařenou řepu dejte do mixéru a mixujte do hladka.
- Rozehřejte máslo a vložte ho do mixéru spolu s mlékem a vejci.
- Smíchejte mouku, prášek do pečiva, sůl a cukr v misce a přidejte do nádoby mixéru.Mixujte dokud nebude směs hladká.
- Vafle pečte ve vašem vaflovači dle návodu. Podávejte s řeckým jogurtem a medem.
TIPY NA VELIKONOČNÍ KOKTEJLY
Pokud vaše rodina ráda slaví Velikonoce velkolepým způsobem, pak jsou tyhle osvěžující koktejly přesně to, co potřebujete! Jsou vynikající a v našem mixéru je vyrobíte dostatečně velké množství.
ZELENÁ VZPRUHA PRO VAŠE TĚLO
Vytvořte si tento výtečný koktejl v mixéru Ankarsrum.
Recept naleznete níže a také na webu: https://www.ankarsrum.com/recipe/
Recept:
- 100 ml vody
- 100 ml šťávy z manga nebo ananasu
- 250 g hroznového vína
- ½ jablka
- ½ avokáda
- 100 g nasekané brokolice a hrst čerstvého špenátu..
Postup:
- Veškeré suroviny vložíme do mixéru Ankarsrum a mixujeme, dokud nemáme rozmixované všechny suroviny v podobě koktejlu.
- Následně, jak máme hotovo nalijeme do sklenice a můžeme ihned podávat (můžeme přidat i kostky ledu)
- Nakonec ozdobíme kouskem manga nebo ananasu (dle vlastního uvážení)
KOKTEJL Z MANGA A CITRÓNU
Máte rádi osvěžující koktejly? Tak tenhle výtečný koktejl je pro vás jak dělaný nejnže vás příjemně osvěží, ale je také plný vitamínů.
Recept naleznete níže a nebo na : https://www.ankarsrum.com/recipe/
Recept:
Na tento koktejl budete potřebovat:
- 250 g mraženého manga
- 1 citron
- 500 ml limonády lehkého rumu (podle chuti)
Postup:
- Vložte mixovací nádobu na motorovou základnu kuchyňského robotu
Ankarsrum. - Přidejte limonádu, vymačkanou citronovou šťávu, mango a rum.
- Rozmixujte a nalijte do sklenic.
- Ozdobte citronem a něčím zeleným.